Polyesterwerken voor uw vijver

Marc’s algemene Elektriciteitswerken-Deurne - Polyesterwerken

Met de zomer in zicht wilt u zo veel mogelijk genieten van uw tuin. Dus waarom die tuin niet opsmukken met een mooie vijver? Bij het plaatsen van een vijver is het echter belangrijk de juiste materialen te gebruiken zodat uw vijver honderd procent waterdicht is.

Vaste prijs per vierkante meter

Laat daarom uw vijver polyesteren door Marc's Algemene Elektriciteitswerken. Wij werken bij onze polyesterwerken in Deurne en omgeving enkel met de beste merken en voorzien elke vijver van drie lagen polyester, voor extra stevigheid en een optimale waterdichtheid. Wij bieden u graag één vaste, transparante prijs aan per vierkante meter, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u uw volledige vijver door ons laten aanleggen? Ook dat kan. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de aanleg van koi vijvers.

Neem snel contact op

Geïnteresseerd in onze polyesterwerken? Bekijk dan zeker enkele van onze realisaties in Deurne en omgeving. Heeft u vragen of wenst u een gratis offerte aan te vragen? Dan kunt u steeds contact opnemen met Marc’s Algemene Elektriciteitswerken via onze contactpagina.